info@kozia-farma.pl
609 728 770

Eco kuchnia

Nasze potrawy oparte są na filozofii slow food – kuchni promującej tradycyjne potrawy. Bazujemy na naturalnych, sezonowych produktach: własnych ekologicznie wyhodowanych warzywach (bez grama chemii), kozich specjałach mleku, jogurtach, serach i jajach naszych całkiem zadowolonych, wolnych kur. Jesteśmy zdecydowanymi przeciwnikami przetworzonej i chemicznie poprawianej żywności. Potrawy przygotowujemy na bieżąco, stąd prosimy o zamawianie konkretnych posiłków na dwa dni wcześniej.

Posiłki z własnych produktów – na miejscu i „na wynos”

Obiad podajemy o godz.16.00

  • Obiad  – zupa, drugie danie, kompot – 40 zł
  • Pielmieni z kozim serem i suszonymi pomidorami – 20 zł
  • Sernik z koziego twarogu – porcja (ok.120 g) 12 zł
  • Szarlotka z ekologicznych jabłek (bez grama chemii)  – porcja 8 zł
  • Malinowa chmurka z bezą i naturalną substancją żelującą agar (w sezonie) –  porcja 10 zł
  • Dania ogniskowe – indywidualna wycena.

Na naszym stole znajdziecie Państwo m.in.:

 

Eco kuchnia

Nasze potrawy oparte są na filozofii slow food – kuchni promującej tradycyjne potrawy. Bazujemy na naturalnych, sezonowych produktach: własnych ekologicznie wyhodowanych warzywach (bez grama chemii), kozich specjałach mleku, jogurtach, serach…

Read More
Kozie sery

Pod nadanym przez Państwowy Inspektorat Weterynaryjny nr 14183505 prowadzimy sprzedaż koziego mleka, jogurtów oraz serów. Wyrabiamy sery podpuszczkowe, krótko i długodojrzewające. Na życzenie sery doprawiamy czarnuszką, papryką lub ziołami. Jesteśmy…

Read More
Sielskie Wieczory panieńskie

Ślub, to jeden z najważniejszych i najpiękniejszych dni w życiu. Niesie ze sobą intensywne emocje, odczucia i stres. Wie o tym każda kobieta, która ma już za sobą Ten Dzień…

Read More
Eco Stolarka

Na naszej farmie oprócz kozich specjałów znajdziesz również ręcznie wykonane wyroby z drzewa. Toteż już wkrótce na naszym Agro-Glampingu ruszają cykliczne warsztaty/kursy dedykowane domowym Artystom i Artystkom. Warsztaty ze stolarki…

Read More